FÖRFATTARE ELISABETH ÖHMAN

posted in: PORTFOLIO | 0

Under hösten 2017 får jag uppdraget att göra Elisabeth Öhmans officiella hemsida. Uppdraget omfattar fotografering och formgivning, samt upplägg av hemsida. Elisabeth bor och författar i ett fantastiskt öländskt landskap med stor variation, och vi har många tänkbara alternativ innan vi slutligen bestämmer oss för den perfekta platsen för vår fotografering, nämligen Gillberga bergbrott på norra Öland. En ganska mulen dag, inbokad i kalendern, beger vi oss dit. Medan vi bär fram rekvisita inser vi hur mycket ljus denna gapande klyfta suger in från både hav och himmel, som vida öppnar sin famn och faktiskt gör fotograferingen möjlig trots halvdagern. Det är spektakulärt, och mäktigt, detta arton meter djupa schakt i vinkel mot havet.
Tack för att få ha naturen till låns en stund.

Författare Elisabeth Öhman

Med kameran full av inspirerande bilder far jag hem och börjar lägga upp Elisabeths hemsida. Personlig och nära, det är ord jag har i bakhuvudet när jag arbetar, för det är så jag känner Elisabeth, stilren och snygg. När form och upplägg av hemsida är klart lämnar jag över till författaren själv att sköta nyhetsflöde och fortsatt underhåll, tackar för uppdraget och önskar lycka till!

Elisabeth Öhman har tidigare skrivit faktaboken “Svenska Ostron – havets juveler” och i juni 2018 lanserar hon sin debutroman “Drottningklockan”. Besök Elisabeths hemsida på www.elisabethohman.se

Produktion och form hemsida:
Poppkorn Form & Media
Fotografering:
Poppkorn Form & Media